Varsågod, Arkösundskatterna!

Tasseriet T8 har redan jamat in 900 kr som vi nu flyttat över till Mymlans kattkonto!
Tack alla generösa kattkompisar!!!

Hoppas det kan vara lite hjälp till de första missarna från Arkösundskolonin… Mitt hjärta klappar lite speciellt för den här lurvtussan, eftersom jag vet hur jobbig en oskött långpäls kan bli – det är ett riktigt handikapp för en utegående katt!

Tasseriet T8 pågår ända till den 25/3 och HÄR hittar du hur du kan vara med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Varsågod, Arkösundskatterna!”

    1. Mjau, tacka alla kattvänner som är med i Tasseriet – det är de som bidrar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *