Rösta på Animail – hjälp katthem vinna foder!

Profile PictureProfile PictureProfile PictureProfile PictureProfile Picture
Om du går in på Animails FB finns en röstning för katthem som kan vinna presentkort på foder för 5000 kr! Skriv ”Örebro katthem” i rutan ”Add an answer” så kommer raden för ”mitt katthem” upp och kan få en röst! Det finns över  60 att rösta på så rösta rösta rösta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rösta på Animail – hjälp katthem vinna foder!”

  1. Synd att man måste vara medlem i fb för att kunna rösta. Våran matte hör till dem som vägrar lämna ut sig till ett företag som anser att de sedan äger all information hon lagt in och som man inte har någon kontroll över vad de gör med den. Annars hade vi självklart tassat alla röster på Örebro Katthem 🙂

    1. Mjau, matte har FB men inte jag Wikki eller Stora matte, vi tycker att vi klarar oss med Wikkis sidor! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *