Ett hoppfullt tillfrisknande!


Jag blev så jamarns glad för kommentar från Benke om Lill-Berra igår:
”Min fosterson Lill-Berra har kommit hem nu. Medtagen o med lite dålig aptit än så länge, men förhoppningsvis så kommer aptiten snart tillbaka. O då dröjer det inte så länge innan han skall försöka få fart på mig igen för att delta i alla hans lekar.
Jag, Husse samt Lill-Berra tackar alla som hållt tassarna samt gjort healing-spinning.  /Benke”

Likaså läser jag på Bascos blogg att Cinnamon är hemma igen samt att både hon och Soya börjar på att äta bättre igen – hoppas att kattkräksjukan är avklarad för den här gången och att ingen mer blir sjuk!

Nu hoppas jag verkligen att det räcker  med sjuklingmissar på ett tag och att Max&Måns håller tassarna och nosarna borta från huggormarna!!!

Vi vill inte ha fler incidenter som leder till sjukhusvård! Men skulle något hända så får vi väl kalla in Dr Cat!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ett hoppfullt tillfrisknande!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *