Lösningen på allt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lösningen på allt”

  1. Vi lånar den Wikki : ) Så himla bra! hoppas allt är bra här med er alla. Matte har haft influensa och är fortfarande svag. Lillmatte med. Vi saknar vår och jagar möss till familjen.

    NosPuss Sven och Signe

    1. Hoppas mattarna kryar på sig snart?!!! Våra människor har också haft den där summa influensan och det var som att ha en hel flock skällisar hemma när de hostade och stod i! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *