Efterdyningar


Det blev en massa saker över och vi fick en hel del nytt användbart, förra helgen när det tassades ihop lotterier! Här är ”eftersorteringen” när Stora matte försöker ordna upp innehållet i alla lådor (Vi har lärt oss den nyttiga läxan av Nalle & co att ha bra packlådor!) och som ni ser så finns det så det räcker till nya lotterier och kommande Tasserier!

Nu var det ju bara så att Tanja ville hjälpa till… Hon hoppade upp och började sortera högen med kattleksaker ganska vildsint och dök plötsligt upp ur den med en stor röd kudde i munnen! Det var en fin leksak som vi fått av Pelle Boman och hans matte och nu ansåg Tanja att den måste väl ändå vara till henne – det var ju så god mynta i den!

Tanja blev så vild att Stora matte försäkerhets skull lyfte ned henne och myntapåsen i en tom packlåda där inget skört kunde komma till skada… Tanja vägrade därefter att släppa ifrån sig leksaken. Sååååå… Nu fick den bli hennes!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Efterdyningar”

 1. Självklart ska Tanja få fina leksaken, lite kompensation ska hon ju ha för att stora matte lånas ut! Den lilla betalningen kan väl ingen MISSunna henne?!
  Tack, Tanja, för lånet av din matte, ha det jamarskoj med kudden!

 2. Hi hi hii… skrattar gott här åt henne.Eller inte åt henne…
  Klart hon ska få behålla den. Pelle är lika kär i sina. Bara stoppa den i en påse sen när hon fått nog för stunden så håller den doften länge.
  Den myntan växer i vår trädgård för övrigt.

  1. Åh, hemodlad mynta, så exklusivt!!! Vi bad Stora matte odla mynta på Landet och hon försökte men den lilla odlingen tuggades snabbt ren av all katter i närheten… NosPuss Wikki

 3. Vad härlig hon är Tanja gumman, hon visste precis vad hon ville ha. Det måste man såklart unna henne. Vi har också hemodlad mynta, får se om vi får ha den ifred i år för innan har ju Sixten vaktat den. Jättebra att torka och marinera leksaker med.

  1. Mjau, vi ska göra nya odlandeförsök i sommar! Får väl sätta nät runtom?!! NosPuss Wikki

   1. Kan säga som så att nät stoppar ingen katt, det har grannarna runt sina träd här för rådjurens skull och Puma var och klättrade i det på ett av träden så det ramlade av, oooops!

    1. Mjau, det vill till mindre kravallstaket alltså? Bäst att fundera på en bra konstruktion då… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *