Så här ser JanssonGos ut

Sitt bästa Gos delar Jansson med sig av:
Han riktigt lindar sig kring mattes arm för att få bästa kliet under hakan och hålla tassen-greppet! Det är gott att vara en lycklig katt!

Jag visar din gosbild också, om du vill! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Så här ser JanssonGos ut”

 1. Det där är Wilmas favoritgos också! Matte skall samtidigt som hon kliar liksom vrida armen i sidled fram och tillbaka också så att hon kommer åt hela magen samtidigt med armen. Men hon föredrar bröstet och insidan av frambenen framför hakan. Hon ligger också och håller tass och försöker matte dra undan handen/armen åker klorna ut och hon håller fast matte.
  Själv föredrar jag maggos i mattes knä.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, matte och jag kom på att för mig i alla fall att ligga så där är lite ”kattmammabeteende” att hålla om ”ungarna” – att sedan kattkillar gör likadant måste betyda att de har positiva kattmamma-minnen, gissar jag!
   NosPuss Wikki

 2. Visst, ja Matte har ju härliga Pejst och Jansson bilder också. Måste komma ihåg att blogga om det ngn dag. tack för påminnelsen.
  Har just slutfört jobbet med ett rejält blogginlägg om besöket hos Max och Måns som Matte var på, det blev mkt bra bilder. Mattes favo objekt = svart/vita katter och jag såklart.

  1. Mjau, vi får väl gottgöra det där med avsaknad av Wikkibilder i framtiden dock, det ordnar sig! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *