Hur ser ditt favorit-gos ut?


Mattes örongnuggning är nåt av det bästa jag vet!!! Sedan kommer magkliet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Hur ser ditt favorit-gos ut?”

 1. Kurr, så skönt det där ser ut. Jag älskar att bli kliad precis vid öroningången, om jag så jamar. Tindra älskar att ligga på rygg i husses famn, eller intill honom när han ligger i soffan eller sängen.

 2. Jag föredrar kli på huvudet och runt halsen, det är så mysigt!! Tassar och mage är strikt tabubelagda. Ok, ngn enstaka gång går väll magkli an.

  1. Mjau, det dröjde länge innan min mage var klappbar! Lite gränsdragningar måste man ju ha!!! NosPuss Wikki

  1. Mjau det var unikt – trampdynemassage är verkligen inte många människor som känner till! ♥ TassKram Wikki

 3. Det är när jag ligger på rygg brevid matte och hon sakta smeker mig under hakan och hela magen.

  1. Mjau, vilken mysig människa du har – ligga på rygg betyder tryggt förtroende. ♥ NosPuss Wikki

 4. Ta upp min katt i famnen och sedan kind mot kind står vi alldeles stilla, sluter ögonen och bara njuter. Beroende på det felinska humöret kan det vara mellan 3 sekunder och upp till nära nog en minut.

  1. Mjau – det är storlaget och en kattomfamning är ibland bara två sekunder – men vilken kvalitetstid! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *