Håll tassarna för Lill-Berra!

Vår vän Lill-Berra, kattpensionären Benkes fosterson, kämpar för sitt liv på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg! (Jag berättade ju tidigare om dem från utställningen.)

Lill-Berra har råkat ut för något som slagit ut mage, tarmar och urinvägar och läget är allvarligt. Jag spinner HelaingSpinn allt jag orkar och hoppas det kan telekattera ända till Göteborg… Hjälp mig med spinnet, snälla kattvänner!

Det oroande är ju att tänka att han kan ha råkat få någon bacill från något på kattutställningen – alla katter ska vara vaccinerade och friska naturligtvis, men naturens nycker rår man inte alltid på. Så jag hoppas verkligen att inte fler katter insjuknat.

Likaså har vännen Basco och hans familj haft allvarliga hälsoproblem, och varit tvungna att ha Cinnamon på djursjukhuset. Vilket får det att kännas som att det smyger många otäcka baciller omkring så här på vårkanten. Morr på dem allesammans!

Håller tassarna för att ni alla ska krya på er!!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Håll tassarna för Lill-Berra!”

 1. Vi infaller spinning-healingen för Lill-Berra och Cinnamon!! Stackars tisarna, må bättre, må bra nu kära vänner!! Tassakramar

 2. Fyjam, så otrevligt… Vi healing-spinner och lägger våra svansar i kors för att Lill-Berra ska krya på sej… Vi var faktiskt båda två lite rackliga i magen efter utställningen, Pejst kräktes och Jansson bajjade löst, men det var inte värre än att det ordnade upp sig på en dag…

  1. Mjau, det känns ju konstigt – inte brukar det bli så efter en ”vanlig helg på NERK” tycker vi? *ryser*
   Hoppas att ni håller er friska nu!
   TassKram Wikki

 3. Här på Södertälje Katthem har jag infört som policy att vi spinnhealar och håller tassarna för ALLA kattkompisar som mår dåligt. Jag tror det hjälper! Ninja

  1. Mjau, det tycker jag är en bra idé – alla missar som känner sig i behov av spinnhealing kan ju fånga upp lite från oss alla! Kurr kurr kurr! NosPuss Wikki

 4. Hoppas lill-Berra kryar på sig, den där basilusken låter ganska så otäck. Här har matte fått ge Cinna a/d på spruta, hon gillar det definitivt inte, varken matte eller Cinna. Men hon dricker för egen maskin.

  Basco

 5. Min fosterson Lill-Berra har kommit hem nu. Medtagen o med lite dålig aptit än så länge, men förhoppningsvis så kommer aptiten snart tillbaka. O då dröjer det inte så länge innan han skall försöka få fart på mig igen för att delta i alla hans lekar.

  Jag, Husse samt Lill-Berra tackar alla som hållt tassarna samt gjort healing-spinning.

  /Benke

  1. Hurra! Hoppas Lill-Berra fortsätter att krya på sig och att ni andra i familjen fortsätter att må bra! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *