Dom glömde mej! Fräs och snyft!

Här är man snäll och lånar ut sina människor till det beslutsamma gänget av Klosterkatternas samt Linnsens, Franks och Lurrvars människor, för att de tillsammans ska åka och hjälpa Sippos och Tindras husse att få ihop sin maffiga soffa. Och det sista jag jamar innan de åker är att ”Ta nu med Wikki Flat Cat så att jag kan ha en Tass med!”

Vad ligger kvar hemma på hallbänken? Min Flat Cat. Suck.

Den som t o m varit till Grekland och jamat med grekisk bar-kisse! Och som nu skulle ha fått träffa Sippo, min idol, min…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Dom glömde mej! Fräs och snyft!”

 1. Åhh finis! Det var juh himla tokigt av dem! De får nästan åka tillbaka tycker jag. Hoppas verkligen att de kommer ge dig tröst i form av massa gottigt nu ja! Nosgos

 2. Men hur tänkte de nu? Glömma det viktigaste de har? *skakar på morrisarna* Ja se tvåbeningar – de klarar ingenting på egen tass….
  *tröstnosbuffar*

  1. Fast de lyckades fixa det andra viktiga: Sippos soffa! Det är i alla fall så att de lyckades med en sak av två?!! NosPuss Wikki

 3. Va tråkigt att de glömde Wikki flat cat 🙁
  Hoppas jag också får träffa er allihopa vid något tillfälle 🙂

  Har faktiskt träffat din stora matte Wikki men jag vet inte om hon riktigt kopplade vem jag var för hon såg så fundersam ut när Elise från kattvärnet presenterade oss på Kistamässan 😉

  1. Mjau, det vore kul att ses! Och Stora matte har ju så där IQ fiskmås vad gäller att känna igen folk, det är såååå pinsamt! Men poletten trillade ned sedan och hon var stolt över att ha fått möta Kattfamiljens mysiga matte! Men nu ska det bli fler besök på Café Katt och liknande, så om du är på det kanske ni ses nån gång igen??! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *