Tävlingsuppgiften T8 – ett förtydligande

Här är Tasseriet T8-tävlingsuppgiften:
Matte håller på att ägna varje ledig stund åt att tillverka nya Hittekattsband. Arbetet går i etapper, som att klippa till bandbitar, göra så att kanterna inte fransar sig, vika, sätta på säkerhetsnålar, sätta i info-omslaget, stoppa i zippåse. Materialet bor i en egen låda, så att allt håller sig fint! Hur många kattband, både färdiga och påbörjade, tror ni att det JUST NU bor i mattes låda?

För att ingen ska missuppfatta frågan (För precis som Indra och Bastian kattenterat igår: ”Hmmm Wikki! Det var en svår tävlingsuppgift! Vi antar att antalet hittekattsband hela tiden ÖKAR…så då blir vi lite konfunderade, för då blir det ju OLIKA antal beroende på NÄR man gissar..eller har vi fått nåt om baktassen?” så kan ju antalet förändras från stund till stund om det görs nya eller skickas iväg några!) så avser det alltså JUST NUET som var precis när det inlägget om Tasseriet skrevs den 8/3 kl 9.17 – för precis därefter räknade jag och matte innehållet i lådan, både de färdiga banden (Sådana som syns på bilden) och de som inte är helt klara. Men mer än så avslöjar vi inte! *blink blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *