Första slantarna till T8 redan inne!

arabellawilde:</p><br /> <p>Daily meow<br /><br />
Tack Pontus och Milou som var absolut först att skynda till hjälp för Arkösundskatterna!
Säkert är ni många fler som snart följer med??! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Första slantarna till T8 redan inne!”

  1. Vi skall förstås vara med på tasseriet, men vi måste vänta till matte får sin pension först!

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *