Från Stora matte: En hyllning till kvinnorna som bär upp vårt katthem!

Utan er alla tjejer (Jo då och några få men lika värdefulla killar!) skulle vårt katthem i Örebro inte finnas eller fungera! Ni är så många och jag har inte ens koll på hälften…

Men idag på KvinnoDagen önskar jag att jag kunnat dela ut guldmedaljer till er allesammans! Fylla era vaser med rosor och hissa flaggan!

Och det till VARENDA EN av er! Men jag känner inte alla och kommer säkert att missa* någon som är lika hyllningsvärd! Ni är väldigt viktiga och oumbärliga för katthemmet allesammans!

 • Kicki, som sitter som spindeln i nätet med sin telefon redo och samordnar katter åt alla håll med intagningsansvaret… Tålmodigt och troget. Oumbärlig!
 • Gittan, som är schema- och personalansvarig för katthemmet och mer därtill. Också en viktig spindel i sitt nät! Dessutom tuff och glad och hugger i med det mesta. Oumbärlig!
 • Anna N, som trollar med att få runt katter efter alla möjliga behov, och ställt upp mer än en gång i nödens stund… Oumbärlig!
 • Yvonne, som håller koll på ekonomin och kassan! Oumbärlig!
 • Sandra H, som med tappert mod leder vår skara, så gott hon förmår. Oumbärlig!
 • Leena, som ofta rycker ut i stort som smått, allt från sena medicineringar till akuta inhopp på katthemmet… Oumbärlig!
 • BM, som skjutsar och stöttar så mycket hon kan trots en värkande kropp. Oumbärlig!
 • Jaana, som idogt uppdaterar hemsida och allsköns data, mellan Vilmes bus och nya bebin. Oumbärlig!
 • Linda B, som är så positiv och hjälpsam – en klippa när det gällde att färgsätta katthemmet! Oumbärlig!
 • Jossan, som sett till att många katter hamnat på vackra foton på hemsidan, för att inte tala om allt annat! Oumbärlig!
 • Alla jourhemsansvariga också: Carro, Elin, Tess, Ann-Sofie, Sandra J, Sandra C, Kim, det finns många fler… Oumbärliga!
 • Alla ni som hjälper till i ur och skur, pass och öppna hus, tid och otid på katthemmet: Anette och Anette, Jessica, Carolina, Malin, Lilian, Sofia, Angelica, Karin, Sandrorna, Tina, Eva, Linn, Ingrid, Alma, Emelie, ja, ni är många fler…. ♥♥♥ Oumbärliga!
 • Alla ni andra i styrelsen som bidrar till katthemmets funktion: Lotta, Miriam…  Oumbärliga!
 • Alla ni ute i den tuffa verkligheten som hjälper till: Birgit, Karin… Oumbärliga!

Jag önskar att jag kunnat sätta in ett inramat foto på varenda en av er och det i förgylld ram att hänga i rader på katthemmets vägg! (Fast det skulle bara katterna peta ned?!! ) Så istället får alla ni min hyllning idag: Ni är ryggraden och stommen i vårt katthem – utan er skulle det inte kunna existera! Tack för att ni finns!

*Ge mig snabbt en hint om det i så fall så jag kan rätta mina misstag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *