Matte jobbar och husse…

Vi vet ärligt talat inte riktigt vad husse gör. Han är här hemma hos oss i alla fall. Mest går han omkring med en kopp kaffe i handen och ser lätt förvirrad ut. Vi tror att han försöker komma på om han ska diska eller inte diska. Det är liksom en existensiell fråga. Ja, för disken, vill säga. För husse är  den mer filosofisk. Alltså tar han en ny kopp kaffe och irrar åt ett annat håll än diskbänken.

Vänta bara tills vi katter drar upp ärendet med städning av kattlådan. Det kräver minst tre koppar kaffe. Och så förstår inte husse varför han har ständig huvudvärk… Han skulle helt klart överlåta alla viktiga beslut till oss katter, nu när matte inte är hemma och kan bestämma?

(Bilden föreställer husse från ca 2007 när han var katten i hemmet!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Matte jobbar och husse…”

 1. Husse gör sig jamarbra som katt, tycker vi! Han borde se ut så där jämt – det skulle nog er matte gilla. Men att fatta beslut och sedan utföra arbetet är manliga tvåbeningar dåliga på… fast kaffe gör väl knappast saken bättre, får han inte ont i magen?

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau, nu har han fått 2 sorters medducin mot huvudvärken, som tydligen kommer från en inflammerad nacknerv, så nu irrar han inte omkring och ser lidande ut längre i alla fall! NosPuss Wikki

 2. Så söt husse var som katt! 😀
  Kan han inte komma så till Ljungsbro imorgon? 😉
  Jag tror att Sippo kommer att gilla honom då!

  1. Mjau, lite mer påklädd gärna, annars släpper jag inte iväg honom… *fniss* TassKram Wikki

   1. Mer kläder kan vi godkänna, men sminkningen den måste med!!! 😉

 3. Mjau.. inte helt olikt en gullig liten katt. Han kan nog vara ställföreträdande katt hemma om ni husets katter, skulle vara bortresta eller så.

  Nosgos

  PS Tack för kattbanden de har hittat fram. Vi skall posera lite med dem sen har vi tänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *