Här börjar Tasseriet T8!

Nu ska vi skapa ett fint TasseriPaket T8 till förmån för Arkösundskatterna! Först av allt lägger vi med fårskinnet från Max & Måns:

Ett supermjukt fluffigt fårskinn – Max & Måns är bara sådana katter som inte ville ligga på ett sånt, så därför skänkte de det vidare, och visst passar det superbra här i Tasseriet T8! Jag Wikki älskar att ligga på våra fårskinn och Max försökte sova på det i alla fall:

Och jag lovar, det är verkligen jättemysigt att ligga på! ♥

Därtill har Nalle målat ett fint litet mahognyskrin med en så vacker kisse på:
 
Skrinet hamnar bums i T8-paketet, och så lägger vi till en ljuvlig koloni med små katter i terrakotta (Som vi fått av Smulan, Amanda och Hjulia om jag minns rätt!) där var och en har just ”kolonikattsuppsyn”!! Se själva:


Plus lite andra saker som så klart ska med i paketet – en Bozitaväska, ett par vår-inspirerade kuddöverdrag med sommarfjärilar och en fin kattbok:
 
Mjau, och leksaksmusen ingår givetvis! ♥

Så här gör du för att vara med i Tasseriet T8 – följ instruktionerna här:

– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T8-… (Det kan vara T8-Wikki, T8-kattnamnet eller T8-006677, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.

– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 25/3 kl 21.00. (Genom att ha ett så långt Tasseri hoppas jag att det ska ge en bra slant till Arkösundskatterna, och precis som vid Kiras Tasseri så kommer pengarna att föras över skyndsamt under tiden.)
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.

Här är T8-tävlingsuppgiften:
Matte håller på att ägna varje ledig stund åt att tillverka nya Hittekattsband. Arbetet går i etapper, som att klippa till bandbitar, göra så att kanterna inte fransar sig, vika, sätta på säkerhetsnålar, sätta i info-omslaget, stoppa i zippåse. Materialet bor i en egen låda, så att allt håller sig fint! Hur många kattband, både färdiga och påbörjade, tror ni att det JUST NU bor i mattes låda?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Här börjar Tasseriet T8!”

 1. Härligt!! Ska be Matte anmäla mig nästa gång hon är vid datorn.

  Psst:Läste just på Bascos blogg att de alla där verkar må dåligt nu. Dags för lite bloggtasshållning kanske.

  1. Mjau, verkligen! Nu håller vi tassarna och hoppas på goda nyheter från Basco och gänget! ♥ NosPuss Wikki

 2. Jodå, de fem sötnosarna i terrakotta kommer från oss 🙂
  Så glada vi blir att de kommer med i tasseriet denna gången.
  Vi ska se till att vara med också…. Vi gissar på XXX hittekattsband… näää, det är hemligt 😉

  =^.^=

  Nosbuff

  1. Mjau, toppen! Ni ser, jag har inte gömt undan alla fina porslinsmissar som jag fick utav er, utan de kommer tassande allt eftersom! ♥ NosPuss Wikki

 3. Hmmm Wikki! Det var en svår tävlingsuppgift! Vi antar att antalet hittekattsband hela tiden ÖKAR…så då blir vi lite konfunderade, för då blir det ju OLIKA antal beroende på NÄR man gissar..eller har vi fått nåt om baktassen?

  Indra o Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *