Hoppet

Jag brukar inte vara så fascinerad av alla de miljoner deviser och citat som snurrar runt på nätet och på FB i synnerhet. Men det här fastnade i mitt hjärta, för det säger just essensen av det jag jobbar så hårt för:

Hoppet för de hemlösa katterna!

Fanns inte hoppet, vad gjorde man då? Jo, gav upp…

Det finns cirka 100 000 hemlösa katter i landet, sägs det. Jag tror det är en underskattad summa. Nu är mars här och vi vet vad det innebär – snart börjar sommarkattungar födas ute i det fria, i kolonierna och i hemmen hos de kattägare som inte tänker eller inte bryr sig. Hos dem som inte förstår problemet eller blundar för det: Katterna som inte behövs!

Men för dem som redan finns där, måste vi vara som den här blekgröna skylten: Strimman av HOPP, chansen till räddning, möjligheten till drägliga liv! Därför behöva katthem, katthjälparorganisationer och enskilda människor, vars hjärtan brinner för att visa alla dem som säger ”No!” att de har fel, fel, fel! Och aldrig ge upp!

Varje kväll, när jag lägger mitt trötta katthuvud på mattes arm för att vila, och har bloggat och skickat Hittekattsband och mailat och jobbat med idéer för att samla in pengar till katthjälp, till att få HOPPET att växa, så tänker jag att även om jag just denna dag inte kunde rädda alla katterna där ute i kylan, så KANSKE jag bidrog till hjälp åtminstone för EN KATT. Och jag vet att det hade all betydelse för just den!

Håll hoppet levande, du också! Gör något idag som hjälper en hemlös katt! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *