Sötsaker: Sockar med katter

De här underbara babysockorna och vantarna hittade jag hos Ina:


De är så söta att jag skulle kunna tänka mig att ha dem på mina egna tassar!
Tack Ina för lånet av bilderna! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Sötsaker: Sockar med katter”

  1. Ja, otroligt fina! =)
    Såna skulle finnas även till stora tvåbeningar… för det där såg ut att vara för ganska små såna…

    1. Mjau, jag skulle gilla att ha sådana fina kattbroderier på en halsduk t ex! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *