Glöm inte svansen!

Jag lovar att ni kommer att le åt den här kattens unika sätt att gå uppför trappor och ta svansen med:
httpv://youtu.be/CY87P-rDHus

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Glöm inte svansen!”

  1. Underbar kisse och passande musik till hennes väg uppför trappan!
    Hon tar verkligen sin svans med sig 🙂
    En riktig liten sötnos! Tack för att du visade den!

    =^.^=

    Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *