Totalt utslagna….

…blev vi av allt jobb på NERKs kattutställning! Det tar en stund att packa upp en bra monter och det är ett pussel att bemanna den – men sedan ska allt packas ned och fraktas därifrån också! Varpå Sören Fernström skrämde slag på oss genom att ge sig ut på rymmen på campingen mitt i söndagsnatten! Som väl var hittade han tillbaka till matte efter någon timme på vift… Efter det däckade alla!

Nu håller vi på att komma till liv igen – nu ska allt överblivet lotterimaterial stuvas undan igen, kassan räknas och redovisas, och så gäller det att andas lite?

Vännen Sören (På bilden behagfullt avnjutande solen som gassade in i montern hela förmiddagen, lätt grillande!) klappade i alla fall under dessa två dagar ihop hela 969 kr som han och Nalle och Lasse skänkt till Örebro Katthem! *bugar tacksamt*

Mattes Hittekattsband sålde också bra – 72 stycken gick åt och nu måste hon tillverka flera! Många tyckte att bandet var en toppenfin idé och det är vi verkligen glada för! Här är vår kompis Harry, hans matte köpte också ett! ♥

Stora matte har förmodligen hittat en pigg bacill under allt jobb också och ligger idag hemma i sängen och skrällhostar och är förtvivlat olycklig äver att antagligen ha smittat massor av medhjälpare och vänner med sin förkylning…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Totalt utslagna….”

 1. Men bus-Sören då! Skrämma upp människorna sådär! (*fnissjam* men lite roligt är det ju att rymma, i alla fall lite granna, om man rymmer och håller sej i närheten och bara retas)
  Matte har lite dåligt samvete, för hon snodde åt sej flera klappar på Sören utan att betala för sej, det var kanske för att leta upp henne och kräva betalt som han var tvungen att ge sej iväg?
  Det var skoj att få träffa massa bloggisar, trevligt att ni hälsade på oss!!!

  1. Mjau, jag tror nog att Sören hade någon hemlig date… Någon söt Örebromisse kanske?! NosPuss Wikki

   1. Nej jag skulle åter till Linnsen och Jama en Vacker Serenad under Ballen utan en massa 2 beningar var med och höll mig tillbaka i Regnbågssnöret. Hon var ju bara 7 minuter bort.
    Fast marken var ju frusen så jag var tvungen att springa hem o kissa först och då drog Hussedrummeln igen dörren som var riggad med Regnbågssnöret för snabbare stängning.Förbannade snöre. Och nu är det minst 450 minuter dit. Suck
    Sören

    1. Oj, stackars Sören, det var ju lömskt av husse att stänga när du äntligen slank in… Fast jag antar att dina människor frös och du var rätt kalltassad också då? TassKram Wikki

  1. Mjau, ändå hann vi inte med allt som vi tänkt och vissa saker blev det knasigt – men vi gjorde alla så gott vi kunde! Det var så kul att ses. Hoppas vid min tass att ni inte får Stora mattes förkylning bara! NosPuss Wikki

   1. Det kan mycket väl vara jag som smittat Stora matte… jag har varit förkyld i snart två veckor! Men inte tänkte jag på det under lördagen… *skäms*

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. Mjau, Carina du är oskyldig, det är Stora husse som puttat över sin kvarka på Stora matte. Men vi hoppas att viruset är av samma sort så att du inte behöver bli förkyld igen. Stora matte låter som Freddie Wadling idag! TassKram Wikki

 2. Haha, vad fin jag blev på bilden! Bara en smula spänd och lite obekväm. :3 Vad härligt att ni fick in så mycket pengar till Örebro Katthem. Jag gillade mer att vara i min bur än att traska runt i mattes famn, så jag kunde inte komma förbi montern och säga hej. Vilken tur att ni kom förbi! Nosgos

  1. Mjau, det blev ett knippe fina bilder på dig, kompis och lite småjam genom burgallret – vi tror du har kloka människor som lät dig vara i fred där och inte släpade runt med dig i onödan! ♥ TassKram Wiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *