Vilken fanTASStisk dag på kattutställningen!


Och ett helt ofattbart resultat från första dagens lotteriförsäljning samt insamlingsbössan på katthemmets bord: 3 400 kr! Tack alla kattvänner och utställare! Dessutom har matte sålt över 40 Hittekattsband! ♥

Vi fick också till en kattbloggarträff med många vänner – men jag orkar bara inte jama så mycket om den i kväll, nu gäller det att tumla i säng och snarka för i morgon kommer en ny arbetsdag i utställningshallen!  Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vilken fanTASStisk dag på kattutställningen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *