Vi jobbar också för fullt

Här på utställningen jobbar vi hektiskt just nu – säljer lotter och hittekattsband! Har lite svårt att hinna svara mail och kommentarer men vi kommer igen med det senare  i kväll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vi jobbar också för fullt”

    1. Mjau, det tunga jobbet är egentligen att bära ut allt som blir över… Man kunde ju hoppas att det skulle ta slut på prylar, men näe… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *