Nu bygger vi monter!

I dag förbereds allt i Conventum Arena  i Örebro inför den stora kattutställningen i helgen, och jag kan lov att det är massor av pyssel! Utställningsburarna ska sättas upp i långa rader, alla som har säljmaterial ska släpa in det och göra fin uppställning så det ser attraktivt ut. Så här såg foderleverantören Royal Canins monter ut vid januariutställningen 2011:

Stora matte kommer åkande med sin bil fullpackad med det som ska vara till Örebro Katthems bord, d v s lotterivinster och allt som behövs till ett bra lotteri. Bordet ska ”dukas” så det bara är att sätta igång på lördag morgon när publiken och utställarna kommer!

Affischer ska sättas upp överallt i lokalen, vi brukar t o m sätta upp katthemsreklam inne på toaletterna! Givetvis finns det en Wikki med på somliga affischer! Konstigt va!???

< —  Men jag tycker det här är en bra affisch som ser beslutsam och myndig ut!

Vi har särskilt begärt att få ha vår monter bredvid Sörens och Nalles försäljning också. Vi kattkompisar måste ju hålla ihop!

Och som vanligt måste jag ju jama att alla vi på Örebro Katthems sida är oerhört tacksamma för att NERK, Nerikes Kattklubb, låter oss vara med på detta sätt på utställningen! Det är viktigt att tala om hur glada vi är för den hjälpen! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Nu bygger vi monter!”

 1. Då kanske ni träffar på matte i eftermiddag/kväll, hon tänkte sej dit efter jobbet för att hjälpa till att förbereda lite…

  Och imorgon kommer vi och hälsar på i montern också! *svansdans*

 2. Åhh finis! Va häftigt! Önskar såå att vi var med och kollade men det få bli en annan gång ;). Jag tycker att valet av affischkatt inte kunde blivit bättre, självklart skulle du få vara på alla affischer.. Om någon tycker det är tokigt så är dem bara avis sådetså :D. Jag och alla här hemma kommer hejja på er och tänka på er alla finisar som är på plats i helgen. Vem vet, när det blir något närmare oss så kanske du och jag träffas.. Det vet man aldrig ;).

  Ha det såå bra du kan och jobba inte ihjäl er så ni blir utmattade.. Vill juh att ni ska må bra också! Glöm inte heller bort att imorgon är det Caturday och då krävs det massa gottigt! Det får aldrig missas, vad som än är på gång.. Det borde vara lag på det 😉

  Nosbuffar och Gos (plus liite mjölkisar)

  1. Mjau, vi jobbade och slet så att jag kom alldeles efter med kattentars-svarandet… Först nu börjar balansen infinna sig! Mjau, jag gilar att vara affischkatt! Man får se lite myndigt sträng ut liksom. (Det gör man ju inte annars – särskilt inte när man blir kliad på magen!) NosPuss Wikki

 3. Lycka till både Örebro Katthem och Sören! Jättebra att NERK låter er vara med på utställningen. Man kan aldrig jama för mycket om hemlösingar! Hade inte matte lovat bort sig på annat så skulle vi sett till att hon tog tåget till Örebro. Men det kommer säkert nya tillfällen. Då ska vi se till att det är ’rent’ i hennes kalender.

  Wikki, du ser väldigt bra bestämd ut på affischen. Ingen kan väl låta bli att stödja sitt lokala katthem när du spänt dina fina ögon i dem?

  Nosgos!

  1. Mjau, jag känner mig lite som han på den där gamla värvningsaffischen ”Join the army”! Samma blick! TassKram Wikki

 4. Vi hoppas att det blir en riktigt härlig helg! Massor med klapp-pengar till Sören och Katthemmet och så naturligtvis att alla bloggkompisar får en riktigt trevlig träff! Nosbuff

 5. Åh, så himlans spännande! Jag ska bedömas på morgonen och förmiddagen, sedan ska jag gå runt i lokalen i mattes famn och se på allt roligt! och såklart besöka eran monter!

  Nosgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *