Visa vad man vill…


Människor måste ha tydliga och konkreta direktiv för det mesta! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Visa vad man vill…”

  1. Jamars så rätt! De behöver verkligen tydliga instruktioner.
    Jag jamar till, går före och visar så fattar de oftast när jag vill ut eller ha mat, eller nåt annat.
    Har lyckats lära husse att när jag sitter bredvid han stol och jamar ska han sätta upp fötterna på byrån och inta position så jag kan hoppa upp och tassera hans mage.

    1. Mjau, jag måste också vara väldigt tydlig med ”ordergivningen” – men matte tycker att jag tjattrar mest hela tiden… Kvittermisse säger hon med varm röst. Så det kan ju inte vara helt fel!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *