Tack Elin, Agneta, Stina, Hanna, Julija m fl för underbart vernissage!

I kväll, jamar Stora matte, har jag varit med om något enastående fint – ett vernissage på temat ”Återvinning och välgörenhet” på Kulturhuset i Örebro!

De här mysiga tjejerna hade fotograferat katthemmets katter och  det var med känsla och fintassighet, kan jag lova!

Det fanns förtrollande smycken gjorda av petflaskor:

Och magiska lampor gjorda av returpapper och gamla notblad:

Dessutom var det livemusik som fick det att rycka i tassarna! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tack Elin, Agneta, Stina, Hanna, Julija m fl för underbart vernissage!”

    1. Mjau, och jag tycker att så här kreativa och briljanta krafter ska man hedra! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *