Välgörenhetsvernissage!

På fredag är representanter från Örebro Katthem med och informerar och delar ut broschyrer på detta vernissage:
2012-03-02-10-utstallning-naturligtvis.jpg
Några av fotona som visas är nämligen tagna nere på katthemmet! Det kommer att gå att köpa fina foton av katterna och vi får skramla med katthemmets insamlingsbössa, det är en del av välgörenheten! Häftigt, eller hur!!! ♥ ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Välgörenhetsvernissage!”

    1. Mjau, tack vare Elin och tjejerna på Karolinska skolan som kom med idén och fixat detta så känner vi oss väldigt stolta att vårt katthem ska få denna profilering! ♥ Rapport från vernissagen kommer så klart på lördag! TassKram Wikki

  1. Mauw, vilken bra idé! Hoppas att alla är generösa och stoppar prasslingar i bössan och sedan kommer ihåg er när det är dags att skaffa nya familjemedlemmar. 🙂

    Nosgos från lilla Sollentunagänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *