Jul-Auktion! Redan…

Jepp, ni läste rätt! Här kommer något som lär bli den längsta prylauktionen i kattaminne! Vi är ute i mycket mycket god tid! Auktionen avslutas den 15 NOVEMBER! Och auktionspaketet, som Hawknest bjuder på, innehåller ett knippe mysiga kattleksaker i härliga julfärger:

Jag kommer att jama påminnelser om detta juliga auktionspaket ända till november, hi hi hi! Tretton fina kattleksaker och ett guldigt snöre! Dessutom finns redan några bud på det:
Inger har bjudit 50 kr
Pelusa har bjudit över med 200 kr!   ♥
Från Sambo och Roxy bjuds 250 kr! *kurr*

300 kr jamar Butte Bolis! Frasse och matte Gunilla har ochså bjudit 300 kr!
Nisse i Rom bjuder 500 sekiner! Enligt långväga E-mjau!  

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jul-Auktion! Redan…”

  1. Toppen. Det betyder, att denna auktion INTE går ut på Tradera. Vilket i sin tur betyder, att hela nettot går till Snuffes minnesfond helt oavkortat. Så knäpp nu föregående bud!!! Vi har lång tid på oss!!!!

      1. Du tror det? Nu har jag även trumpetat om den på Fb sidan om Snuffefonden. Alltså villkoren är så enkla. Den som vinner, betalar in DIREKT till Snuffes fond, Inger kontaktar mig vem som vunnit och jag skickar paketet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *