Nu borde Hittekattsbanden börja komma fram?


Hoppas att Postkatten skött sig! Senast i morgon bör alla (som hade betalat t o m i fredags) ha fått sina band…  *tassar nervöst av och an*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Nu borde Hittekattsbanden börja komma fram?”

  1. Den snälla Postkatten levererade våra idag! De är så fina. Wikki och Nova, ni har en jätteduktig matte. Tasshonnör och svansdans för henne!@-}–

  2. De kom fram och är jättefina. Har delat ut 5st och behåller det 6:e själv! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *