Depression och panik

Idag har jag inte kunnat blogga!

Förstår ni hur olycklig en Wikki blir? Nu när jag skulle ägna energin åt att förbereda för helgens kattutställningsarbete, och jama om hur mycket spännande som händer då!??!

SupportKatten Maria har berättat att Metrobloggen varit utsatt för någon slags massiv spam-attack och de fått spärra tusentals sådana där dumheter hela förmiddagen… Vem i hela friden har någon glädje av sånt???

Nu måste jag försöka samla mig och åstadkomma något produktivt:
– Affischer till utställningen
– Broschyrer om katthemmet
– Visitkort
– Kattgräspåsar
– Information om Hittekattsbandet

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Depression och panik”

  1. Jamarns vad mycket du har att stå i! Men vi vet att du är duktig och välorganiserad så du kommer att få ut alla viktiga jamartiklar och broschyrer.

    Vi svansdansar litet för dig så att du får energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *