Bloggtrassel….

Har varit precis hopplöst att komma in på bloggen och skriva hela förmiddagen.
Är inte ens säker på att det här blogginlägget kommer att gå att publlicera, eftersom jag inte ser vad jag tassar för text, allt är vitt!
Har mailat till SupportKatten Patrik och hoppas få hjälp!
Metrobloggen generellt verkar fruktansvärt tung just nu! 🙁

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bloggtrassel….”

  1. Mamma hälsar att nu är du med i etern igen. Hon trodde det var hennes SupportKatt som skulle behöva fixa något för att hon inte ska missa dina viktiga jam.

    Nosgos från det lilla Sollentunagänget

  2. Vi försökte kommentera här tidigare idag, men fick bara upp en felmeddelandesida. Såhär ungefär skrev vi:
    ”Vi gillar inte heller trassel, speciellt inte när sådant, som bara ska fungera, tar sig friheten att trassla. Det trasslar sas till tillvaron.
    Dock, kan visst trassel vara riktigt underhållande och trevligt. Vi tänker då särskilt på nystan och garntrassel. Sådant trassel får vi dock bara roa oss med under mattes närvaro och hennes övervakning.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *