Idag är det World Spay Day!


I alla fall i USA – kanske borde vi bli bättre på att ha sådana årliga event här i Sverige också? Det finns dock massor av veterinärer runtom i landet som i alla fall har fina rabatter på kastreringar just nu, och du kan hitta en lista på dem HÄR, som Livbojen sammanställt! Gör en god gärning och tipsa dem som du vet har okastrerade katter om detta! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Idag är det World Spay Day!”

  1. Önskar att de som har en okastrerad hane hade läst om detta. Hade en insändare i tidningen idag om det. Fått ett svar som jag tycker är konstigt: En tjej som säger sig vara jourhem åt ett gäng katter ( vissa visst okastrerade) som hon släpper ut. Man undrar ju vilken organisation det är igenom då jag inte vet ngn som skulle låta katterna vara okastrerade och absolut inte att få bli utsläppta för då kan de ju göra ännu fler katter.

    1. Mjau, det känns ju INTE seriöst att ha okastrerade jourkatter gå ute? Någon har sannerligen inte tänkt hela vägen! *suck* Hoppas det blir så att personen kan ändra sig! Bra att du jamar till! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *