Men Wikki då!??

Matte tjoar: ”Vi skulle ju räkna godiset, inte äta dem? I alla fall inte än!

Du kan hämta godis i den andra burken, som inte tillhör tävlingen!”
Tja, bra katt hjälper sig själv! Mums…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Men Wikki då!??”

  1. Fnissjam! Vi brukar oxå knycka godis ur alla upptänkliga burkar som matte tror att hon kan gömma godiset i ! Bastian puttar ner lämplig burk på golvet..och jag, Indra boffar upp den..och vips! godiset är vårt!

    Indra

    1. Mjau, det tog en stund att räkna! Matte fick bara börja om två gånger för att hon blev störd av nyfikna nosar… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *