Nu håller vi på att räkna fram rätt svar på T7


Men du har fortfarande chans att anmäla dig och vara med ända till kl 21.00 i kväll!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu håller vi på att räkna fram rätt svar på T7”

  1. Hmmmmm, vi har nog räknat alldeles fel i våra gissningar! Vi såg nämligen en annan sorts sticks framför oss, dom där som sitter ihop tre stycken och man får riva av en åt gången och prassla bort förpackningen från….

    Asch! Vi hoppas på turen i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *