Kurr kurr kurr Tasseriet T7 härmed avslutat!!!

35 katter och kattvänner har tävlat ädelt och generöst! Om var och en betalat bara minimiavgiften på 30 kr så hade det gett totalt 1 050 kr…. Men som ni vet har jag redan tassat över 750 + 800 + 550 = 2 100 kr till Kiras hjälp! Vilket betyder att de flesta av er haft hjärta och omtanke nog att ge lite mer – ja, faktiskt så pass mycket att slutsumman stannat på hela 2 400 kr!!! Så nyopererade Kira, i morgon tassar jag över ytterligare 300 kr till dig!

Tack alla som gett och som stöttat! Tack alla som förstår och tror på att en enda liten katt, en hittekatt dessutom, kan vara värd så mycket! Det är ett hisnande och underbart steg mot en framtid när vi hoppas att ALLA katter ska vara lika mycket värda och dyrbara!!!

PS. I morgon – och jag lovar att inte äta upp något godis för att påverka resultatet – ska jag avslöja vem som vunnit prispaketet i Tasseriet T7!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kurr kurr kurr Tasseriet T7 härmed avslutat!!!”

  1. Sötaste lilla Kira i gullig tröja! Åh, vad vi är glada att hon är på bättringsvägen och att så många mattar, hussar och kattkompisar har kunnat hjälpa henne en bit på väg!
    /Fjutten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *