Ursöta virkade kattbollar

Jag kan spinna, och jag kan sticka – men inte med garn… Jag är ju katt! Men för er som kan fixa lite garntrolleri, här är något att skapa:

Du hittar beskrivning på dessa supersnuttigt söta bollkatter HÄR.
Behöver nog inte ens tillsättas kattmynta i dem, de är kul ändå?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ursöta virkade kattbollar”

  1. Undrar så om min matte kan virka? Hihi, hon har inte vir-katt sedan hon gick i tredje klass! Och det var på nittonhundratalet! Lääääääänge sedan alltså. Förra seklet! Men jag ska tipsa henne om detta, för vi vill ha nya kompisar i leklådan!
    Ha en spinnande bra dag! /Fjutten

  2. Hej svejs! Vilka söta bollkatter, dom gillar jag och det skulle säkert mina två missar gilla också. Helt garanterat! Är totalt borta på att virka så det är bara att glömma, men fina är dom. / Önskar en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *