Här är Hittekattbandsverkstaden!

På vårt vardagsrumsbord finns ”HKB” i massor:

Matte har gjort ett superfiffigt sorteringsställ där hon har banden:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Här är Hittekattbandsverkstaden!”

 1. Med två katter i huset skulle det vara en omöjlighet för oss… Hur GÖR ni när Wikki och Nova vill hjälpa till?? Duktiga är ni iallafall! ♥
  Nospuss

  1. Mjau, vi har en väldigt bra ordning för det – hjälpkatter får en egen pyssellåda att fixa i! Vi räknar hittekattsband och sorterar bandsnuttar alldeles perfekt. Nästan. Ned på golvet i alla fall. *fniss* NosPuss Wikki

 2. Jag tror folk är väldigt förstående med att det tar ”lite längre tid” 🙂

  Jag har i alla fall skrivit i bloggen, tipsat och länkat
  Jag tycker att det här är en jättebra ide, hoppas du orkar med annars får du väl göra en förfrågan om hjälp i bloggen eller något. Finns säkert folk som vill hjälpa till 🙂

  Tack eller vad man nu ska säga, för det fina du gör för katter 🙂

  1. Tack själv! Jag är glad att ni är förstående! Vi vill verkligen leverera till alla men det gick åt mer arbete änn vi föreställt oss! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *