Tasseriet T7 pågår till och med i morgon!


Som vanligt följer det med lite Wikki Goodies, ni vet – små saker som är lite bonus! ♥
Behållningen av Tasseriet T7 går till nyopererade kattungen Kira, så att det finns lite resurser för hennes konvalescens! (Och vi vet ju att blir det över av Kiras slantar så kommer KKS att hjälpa andra katter med dem!)

Vill du veta hur man blir med i Tasseriet så hittar du informationen HÄR. Det pågår som sagt till och med den 25/2 kl 21.00. Pip!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *