Hurrjam – jag vann!

Jag hittade en gammal fin porslinskatt på Tradera och har nu jamat in den lilla sötnosen till ett framtida Tasseri:
äldre keramik katt figurin
Den är kanske inte snyggaste katten i världen men jag gillar den!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hurrjam – jag vann!”

  1. Hejsan! Jag heter Gumman. Vet inte om du vet men min matte ( Mullas matte och Sippos favoritgranne) har adopterat mig från Slaka djurhem. Jag trivs toppenbra hos henne! Jag har inte haft det så lätt i mitt liv så när matte dök upp på djurhemmet trodde jag att jag drömde. Tänk att livet kan ta en så fantastisk vändning!

    Matte hälsar att tavlan du skickade till Sippo gjorde henne så glad för det är ju Mulla och Snuffe!

    Porslinskatten är jättefin!

    1. Mjau, det var roligt att höra att matte fått se tavlan! Och alla vi bloggkatter vet ju hur fint det är när man som djurhemskisse blir adopterad! Lycka till, Gumman! NosPuss Wikki

    1. Härligt – det ska jag läsa! Har börjat jama ifatt kommentarer nu när mattes födelsedagsfireri är avklarat! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *