Kiras operation avklarad!

Saxat från Kattjourens FB:
Kattungen Kiras operation var stor & svår. Nyss fick vi besked att själva operationen gått bra, och att Kira just nu ligger och återhämtar sig i ett syrgastält. Hon charmade veterinärerna och vårdpersonalen genom att kela med dem när hon skulle sövas. 🙂 Våra tankar går till Kira & vi hoppas att hon återhämtar sig snabbt. ♥ Tack för alla goda tankar och hårt hållna tummar för Kira – och för att ni så generöst skänkte pengar så att hon kunde opereras!  ♥

Kämpa nu, Kira, kämpa! *healingspinner högljutt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Kiras operation avklarad!”

  1. Vi håller hårt om klor och svansar för Kira. (Och för vår egen Pumba som ligger på Södra Djursjukhuset med ont i ryggen och för mycket vita blodkroppar. Vi hoppas han kommer hem imorgon och att vi får veta vad felet är. )

    Healingspinn för alla sjuka kompisar där ute<3

    1. Mjau Pumba, då spinner vi healing allt vi kan för dig också!!! ♥♥♥ Vi kattkompisar hållar varann i tassen! NosPuss Wikki
      PS TröstTassKramar till matte Chanda och Milton!

    1. Mjau, du är en guldklimp Kira! Dyr som en juvel och ett bra bevis på att katter kan få vara värdefulla! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *