Att tillverka Hittekattsband


….och få dem i ordning att skicka visade sig ta längre tid än vi beräknat!

Förlåt alla som väntar ivrigt! Matte har helt enkelt fått mer timjobb helt plötsligt och det är hon ju jätteglad för, och är man arbetslös annars så kan man ju inte tacka nej heller! Så först på fredag är alla beställningar packade och då kommer Stora matte förbi och hjälper oss att fixa kuvertskrivningen samt åka till posten med alltsammans! Håll ut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Att tillverka Hittekattsband”

  1. Klart att matte ska se till att få in slantar till Dentabits kontot. Beställningarna kommer iväg så småningom. Våran mamma kommer att öka på arbetsbörda via ett litet mail. Bandet är ju så fint så det måste vi ha fler av.

    Nosgos från Sollentuna

  2. Matte förstår preciiiis hur det kan vara när jobb och liv pockar på! Så bara lugn!!!! Vi väntar så gärna. Jo ehm matte tog upp hittekatbanden på ett styrelsemöte på vårt Katthem..och mjausarn vad DET föll i god jord…Så vi misstänker att det kommer en större beställning snart!

    Nospussar

    Indra o Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *