Kira, vi tänker på dig nu!

Lycka till! ♥

Senaste info:
Djursjukhuset ringde för ett tag sedan och pengarna har kommit fram. Det var en svårare operation. Halva levern ligger i hjärtat och trycker på så finns en risk för förblödning när de öppnar henne… Men Kira är en kämpe så hoppas hon tar sig igenom detta med! De tror att detta är medfött. Så alla tummar och tassar behövs för vår lilla goa Kira!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Kira, vi tänker på dig nu!”

    1. Mjau, nu börjar det vara dags att höra hur hon har det, lilltösen och hoppas att hon tillfrisknar som väntat! ♥ TassKram Wikki

  1. Kira, Kira , Kira vi tänker på dig och vill höra goda nyheter!!! Varma, fina, stärkande tankar till dig, vår syster ”in spirit” <3 <3 !!! Alla, tassar, tummar, tår och annat hållbart hålls för dig kära lilla vän!!! Tassakramar

  2. Kurraaaaa – läste just i FB att Kiras operation har gått bra! Nu gäller det bara att hon återhämtar sig bra…

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *