Kira måste opereras akut i morgon!

Kiras diafragmabråck gör situationen allvarlig och hon måste opereras akut, om hennes liv ska kunna räddas!

KKS har bara idag på sig att samla ihop de 5000 kr som saknas till den totala operationskostnaden, eftersom djursjukhuset inte tar emot betalning via faktura.

Uppgifter finns på Kattjourens FB HÄR! Små bidrag kan också hjälpa! Jag har flyttat över redan tidigare allt som hittills kommit in i vårt Tasseri T7, så det finns tillgängligt för Kira.

Nova och jag skickar så mycket spinnhealing vi kan till dig, Kira! Håll ut till i morgon, var stark!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kira måste opereras akut i morgon!”

 1. Jag önskar vi hade pengar över, men vi har bara haft Alexanders lön att leva på i några månader nu sen min anställning gick ut… I allra värsta fall kanske man kan ta ett SMS-lån? Finns det grejer att panta?

  1. Tack för din omtanke, men Kiras pengar finns insamlade nu, hela beloppet. Dilemmat just nu är att en del av summan ligger på bankgirot och tar ett dygn att föra över. Djursjukhuset vill kunna se summan i sin bank eller kontant senast kl 8 i morgon bitti. Jag skulle tro att det görs vad man kan för att lösa det praktiska nu! Håll tummar och tassar för att det ordnar sig! NosPuss Wikki

 2. Wikki, man kan fråga sig vad det är för djursjukhus egentligen. Har själv satt in en slant idag till Kira, men vad händer om de inte kan se hela det belopp som behövs? Dålig stil tycker jag.

  1. Mjau, det som berör mig mest illa är hur man kan låta ett så svårt sjukt djur vänta – trots allt kan det ju riskera hennes liv och hur etiskt är det? Att det kan vara så att djursjukhuset har dåliga erfarenheter av obetalda räkningar avseende andra djurägare ska ju inte belasta den som visar att man har beloppet till hands, bara att överföringen tar en viss tid?! Det borde ju räcka att visa ett kvitto på att banken gjort överföringen och pengarna är på väg! Dessutom borde ju djursjukhuset kunna ha ett direktkonto som inte är girobundet? *suck*
   Det känns ju som att KKS & co får in långt över vads som behövs och blir klart solventa i och med detta!
   NosPuss Wikki

 3. Nu är vi sena igen, men underbart att summan har gått att få ihop. Vi tassar in extra i Snuffefonden till helgen så det kan hjälpa någon annan eftersom vi inte hann med i svängarna. Hoppas nu verkligen att det blir OP imorgon bitti.Nosbuff

  1. Mjau, vi håller också tassar så att det bara knakar! Och kommer det in mer Tasserislantar så kanske Kira kan behöva dem till eftervård, man vet aldrig! NosPuss Wikki

 4. Matte tassade in lite till till Kira nu….hon kände att hon också vill bidra och inte bara Bastian och jag! Kanske det kan komma till pass för eftervård och lite medusiner till lilltjejen! Sånt kostar också!

  Nosbuffar
  Indra o Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *