Dumma brevvåg!

Husse hade skaffat en fin digital brevvåg åt oss och matte hade hoppats kunna väga och frankera alla kuvert med Hittekattsband idag – så visar det sig att den rackaren INTE fungerar! *suck*

Den dumma vågen fladdrar med displayen och visar inte en enda siffra rätt trots batteribyte. Så nu blir det att stressa iväg och byta till en som förhoppningsvis fungerar!

Apropå vikt:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dumma brevvåg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *