Suverän sida om TNR!

Klicka på bilden så kommer du till bra svensk TNR-information!
Skriv också på protestlistan som finns HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Suverän sida om TNR!”

  1. Toppen Wikki att du lägger ut det här. Det är hög tid att nån på allvar börjar föra katternas talan. Inte bara med ord säger att vi måste höja kattens status.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *