Melodifestival-vakuum

Det var en period igår kväll då man märkte att man verkligen var ensam katt på nätet… Massor av människor tittade på Melodifestivaldeltävlingen och det kändes som att allt stod stilla. Nästan.

Tänk om man kunde få hela svenska folket att fastna lika intensivt för en tv-serie om hittekatters öden?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Melodifestival-vakuum”

  1. Kommer en sån ska jag titta! Mina människor jobbade så jag hade en ff kväll. Ingen Tv sen heller, de är inte intresserade av sånt där meloditrams. De lyssnar på nåt som heter rock.

    1. Mjau, mattes kusin filmar allt, han kanske blir filmregissör när han slutat gymnasiet och då…. Drömma positivt måste man ju! NosPuss Wikki

  2. Hoppas det kommer någon mer säsong av Hitta hem! Den följde jag varje avsnitt. Satt med tårarna i ögonen varje avsnitt också, antingen av lycka eller sorg. Önskar absolut att folk kunde ringa in så som de gör till Melodifestivalen så att några kronor kan gå till hjälpen med hittekatter!

  3. Hmjam..det vore väl inte helt omöjligt? Ja vi menar att spännande så det förslår kan det minsann vara att läsa om hittekatters olika öden och äventyr! Titta bara på Sippo t ex! Och du behöver ju bara gå till DIG SJÄLV Wikki! Ditt öde går minsann inte av för hackor…ojoj det vore jamarns så kul med en serie om hittekatter!

    jamar

    Indra o Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *