Min affisch!


Jag skrev ju förut om hur gärna jag ville ha en filmaffisch med Mästerkatten… och jag jamade med filmkontakter både hos SF-bio och flera andra ställen, t o m letade reda på dem som sköter affischeringen på stans reklampelare – men inget svar! Ingen brydde sig om min fråga…

I förra veckan råkade Stora matte bli kvar en stund extra på jobbet och det var senare än vanligt innan hon skrapat isen av sin bil och kunde åka hemåt. Och vad får hon se i kvällsmörkret? Jo vid en affischpelare står det en firmabil och killen där håller just på att riva ned Mästerkattenbilden! Stora matte sladdade in framför dem och ställde bilen i en snödriva på trottoaren och rusade ut och ropade ”Hjälp, vad gör ni med den fina affischen?” – men det var för sent – han hade redan mosat in den i skåpbilen i en enda stor trave tillsammans med massor av reklamaffischer! Stora matte måste ha sett väldigt ledsen ut när hon förklarade hur jag hoppats hitta nån som kunde ordna en… Och vilken skatt av Mästerkattenaffischer som låg där förstörda och sönderskrynklade…

Då öppnade killen dörren till bilhytten och drog fram en stor stor orange  rulle. ”Den här hade jag tänkt ta hem till mig själv, men du kan få den! Jag har ju en pelare kvar att tömma!” Kan ni gissa vilken kram han fick???

Så nu har jag en Mästerkattenaffisch, en jättestor eldfärgad på 120 x 190 cm – den är lite skrynklig i överkanten och lite fuktskadad i nederkanten, men vad gör det? Nu ska jag bara klura ut vad som är det bästa jag kan göra med den!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Min affisch!”

  1. Mjau, han hade ett snällt sätt och vi hoppas han förstod hur glad man blir så här för något som någon annan kastar bort! NosPuss Wikki

 1. Vilken skatt!!

  Stora matte gjorde verkligen ett helhjärtat jobb där! ♥

  1. Vad fint av dig, Rebellen! Det är en gåva att kunna unna andra glädje på det sättet som du gör! *bugar ödmjukt*
   NosPuss Wikki

 2. Åh, vad avundsjuka vi blir. En sån skulle man ju verkligen vilja ha. Tyvärr så har vi en bit även till närmsta biograf så vi kommer nog inte ha samma tur som er. Fast det såklart, kom just på att en av Mattes kompisar jobbar på en biograf måste nog testa o fråga där.
  Här hemma har vi mest bara spelplanscher från Zelda m.m.

  1. Mjau, man måste ju kolla och försöka, att fråga kostar ju inget – det är ju med det som med lotterier: Köper man ingen lott så vinner man heller inte! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *