Hittekattsbandet – kommentarer från dem som beställt:

– Jag vill gärna köpa och bära hittekatts bandet! Er idé och tanke är väldigt fin.

– Vad kreativ du är!!! Idén är fantastiskt fankattisk och jag kan inte annat än att applådera! Jag vill gärna köpa 4 band.

– En sådan toppen ide med dessa Hitte-Katts Band du kommit på.
  Super bra för att alla kära “Katt-Älskare” nå. 
  Tillsammans kan vi uträtta  mazzor för våra  Hjärtan så  kära.
  Genom att dessa band närmast vårat <3 bära…

– Det är verkligen en genial ide med dessa band och jag hoppas många skaffar det.

– Vilken toppenbra idé med ett hittekattsband!  Jag vill hemskt gärna köpa 4 st, ett för varje hittesvansbarn vi har här hemma =D

– Vilken underbar idé och visst vill jag med stolthet bära detta band då mitt hjärta brinner för just hittekatter!

– Har själv en hittekatt och jobbat som volontär på katthem så detta band kommer jag bära med stolthet!

– Bandet kommer att sitta fint på vårjackan…Ler 

– Vilken fantastiskt bra idé till att samla in pengar till hemlösa katter!

– Är fullständigt övertygad om att pengarna kommer katterna tillgodo :=) Ser fram emot att få bära Hittekattsbandet!

Vi har blivit alldeles darriga av fina ord! Matte och jag packar, viker, sorterar, räknar och sorterar igen och väger – jamsingen också, brevvågen fungerar inte fastän husse köpte den i torsdags???! *suck* – men vi ska göra allt vi kan för att posta era brev med Hittekattsbandet så snart vi förmår! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hittekattsbandet – kommentarer från dem som beställt:”

  1. Absolut Sant 😀
    Jag kom på att göra ett blogginlägg istället när detta sötaste band har kommit,tror det läses mer än ”sidan”
    /Jam & Kram goaste vän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *