Grattis gammelmatte Birgitta!

Jag tänkte slå in Husse och skicka som present till dig, men då protesterade Matte. Så han får väl bli kvar här då… Istället skickar jag och Nova massor av kraftigt HealingSpinn så att du snabbt ska bli återställd efter fingeroperationen! Hoppas det inte kommer att göra alltför ont utan istället ska vara den lättnad du längtar efter!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS Klosterkatternas Gammelmatte från alla oss! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Grattis gammelmatte Birgitta!”

    1. Mjau, jag vet inte om matte förstod att jag skojade – hon var lite stressad och skulle till jobbet… Allihopa hälsar tillbaka! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *