Rustade för kylan?

Jag önskar att jag kunde hjälpa alla kattvänner som finns där ute i kylan att bli rustade:

Tänk om jag kunnat trolla och svisch svepa med trollstaven så kom det fram hussar och mattar också och tog hand om varenda hemlös katt!??? Men jag kan inte trolla…


Så istället hjälper jag matte att vika ihop Hittekattsbanden i hopp om att de slantar detta arbete ska inbringa istället kan göra skillnad! Och det är TILLSAMMANS vi gör det: Matte och jag och alla ni som kommer att bära Hittekattbandet! Vilken otrolig kärlek det är!
 TACK ALLA! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rustade för kylan?”

  1. Mjau, snart ska matte beställa hem ett och då ska jag få ett band att fästa på min enda tröja: på människospråk även kallad ”sele”. Så när matte och jag är på promenad kan alla tvåbeningar som fyrbeningar se vad vi vill. Krauuw.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *