Hurra vad mycket jobb vi får nu!

Det har kommit en LAVIN av beställningar på Hittekattsbandet! Tack alla underbara kattvänner!

Vi ska packa så mycket vi hinner så fort vi har möjlighet – men matte har fått hoppa in akut på heltidsjobb också idag och i morgon… Som annars arbetslös kan man ju inte tacka nej till det!!! Men sedan skickas Hittekattsbanden så snart vi förmår till alla er som betalat! De sänds med B-post, så det tar cirka 3 dagar efter att PostKatten får uppdraget – hoppas ni orkar vänta!

Jag har hittat en bra brun brevpåse att skicka många band i, matte! Visst hjälper jag till?!!!

Som det ser ut nu så har banden spridning från Malmö, Skene, Visby, Huskvarna till Göteborg, Stockholm, Frösön och Fredrika! Ska roa mig med att ta fram en Sverigekarta och pricka in alla leveranser, det kan bli kul att se! Ännu en gång: Tack!

Nu jobbar jag på att tassa ihop ett enkelt ansökningsformulär och sedan ska katthjälpare kunna ansöka om bidrag från Hittekattsbandet i portioner om 1000 kr åt gången. Gissa om det ska bli en skön känsla i mattes (För hon har jobbat så hårt med det här!) och mitt hjärta när vi får komma till det underbara steget!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Hurra vad mycket jobb vi får nu!”

  1. Kul att så många vill ha detta livräddande band *klappar tassarna* Vi ska visa våra för så många vi kan och överjama dem att köpa. Blogginlägg är också på intassning… 🙂
    Tassklappar

  2. Jamarns så kul att det kommer så många beställningar. Fast vad annars skulle det göra när det handlar om en sån bra idé. Det här var nog den bästigaste idén sedan Snuffefonden.

  3. ”Vicka” (vilka) kluriga o påhittiga o bra människor du har, Wikki!

    Hoppas att det fortsätter komma in jättemånga beställningar på Hittekattsbandet! Och det tror jag att det gör… 🙂

    1. Mjau, det ser vi fram emot! Det är så bra dessutom att kunna låta de små slantarna tassa in och bli stora, så man kan ge bort dem sedan!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *