Hittekattsbandet – bär det du också!


HurrJam,  jag har redan fått de första femton beställningarna! Och jag hoppas på många många fler beställningar – jag är ju en optimistisk och kreativ katt! ♥

Klicka på min ”Till hemsidan”-kisse högst upp till höger så kommer du till mer info om Hittekattsbandet – och under ”Shop” hittar du fler bilder på bandet:
 Berätta för alla kattvänner om det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Hittekattsbandet – bär det du också!”

 1. Ooo,va sött ♥…
  Jag har under min sida Sträck ut din tass KKS Silverband som är liknande,tassa in & se 😀
  Kanske skulle tassa in ditt mé Wikki/Jam & Kram!

 2. Jag kommer att beställa så fort jag får in lite pengar på kontot 🙂

  Jag tycker att det här är en jättebra ide!
  *står upp och applåderar* 😀

 3. Wikki det bästa vi har läst på länge! Det bästa! Vi kommer snart att beställa så klart! Matte vill märka hela världen med det fina bandet! : )

  VI läste precis en så fin historia om en skuygg katt på ett hem i USA/Canada från Flickr. En dam vars ägare gick bort och hur hon som arbetar frivilligt där har suttit och pratat med denna katt dam utan att katten ville visa sig. Sen hände det mirakulösa, katten ville bli klappad. Nu bokad av en tålmodig kvinna som vill adoptera henne. http://www.flickr.com/photos/hellie55/6881375829/in/photostream/

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, jag känner att Hittekattbandet kan göra en liten skillnad för någon katt i alla fall! Det känns viktigt! Tack för att ni vill vara med! *bugar* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *