Underbart!

Jag vill fira idag! Två härliga saker:

Först: Att Tasseriet T7 gått så pass bra så att det nu gått att överföra ytterligare 800 kr till Kiras operationskonto! Det som är så underbart är att de många små gåvorna faktiskt är de som på sikt skapar mer resurser än något annat – och räddar liv!

Kira hittades övergiven i en snödriva – utan katträddningen från KKS hade hon antagligen inte ens levt idag! Nu hoppas vi att denna rara kattflicka ska kunna få ett helt normalt kattliv efter sin operation – nu håller vi tassar, tummar och klor för att Kira ska bli stark och modig inför den! Håll nosen högt, Kira!

Du kan anmäla dig och vara med i Tasseriet T7 ända till den 25/2 – läs mer HÄR!

Och som nr 2: Att mattes och mitt Hittekattsband redan fått 30 beställningar! *svansdans grande* – banden kommer att skickas i nästa vecka!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Underbart!”

 1. Åhh va härligt! Jag ska jama till mamma att hon bara måste beställa ett band när hennes pengar kommer. För jag vet att hon inte vill missa det inte :D. Nosbuffar och Tass

  1. Mjau, vi kommer att se till att göra massor av nya band hela tiden, så de kommer inte att ta slut! NosPuss Wikki

 2. Vi kommer självklart vara med igen i tasseriet och även beställa hittekattband, men vi får tyvärr vänta tills mattes lön kommer den 20:e.
  Härligt att det redan kommit in så mycket pengar, heja Kira!
  *nosbuffar*

 3. Matte och gammelmatte vill köpa fler band så småningom – kanske när ni ses på kattutställningen i mars? Vi har också mejlat alla våra kattägda vänner och tipsat om banden, och vi hoppas förstås att de i sin tur berättar för ännu fler…

  Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *